Het concert

Barry Hay & JB Meijers: “We hebben ons laten inspireren door het Mexicaanse volksfeest Dia de los Muertos, dat jaarlijks op 2 november gevierd wordt. Een dag om overleden dierbaren te herdenken en hun leven te vieren. Wat begon met onze eerste gezamenlijke single Blue Bayou is uitgegroeid tot een waanzinnig evenement. We zijn enorm blij dat het gelukt is om de Ziggo Dome volgend jaar precies op 2 november vast te leggen voor ons feestje. Om op zo’n bijzondere dag met topmuzikanten uit de hele wereld in een spectaculair decor een avond muziek te maken is een groot cadeau. We kijken er nu alweer reikhalzend naar uit!”

Barry Hay en JB Meijers komen op donderdag 2 november 2023 terug met Fiesta de la Vida. Ze brengen een ode aan muzikale helden als Elvis Presley, Bob Dylan en Johnny Cash. Iconische hits als Spirit In The Sky, Twist In My SobrietyRing Of Fire en La Bamba komen voorbij, naast eigen geschreven songs als Fiesta de la Vida.

Onder begeleiding van de Mariachi Tierra Caliente band krijgen de iconische songs een Mexicaanse twist, waarbij rock & roll hoog in het vaandel blijft staan. Andere special guests worden later bekend gemaakt.

BOEK NU

VOLG Fiesta de la Vida EN MIS NIETS